preskoči na sadržaj

Osnovna škola Josipa Kozarca Lipovljani

Login

Erasmus+

 

Himna naše škole

Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Upis u prvi razred

Upis u srednju školu

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Učenicima osmih razreda svečano uručene svjedodžbe
Autor: Melanija Milović, Ivona Šakić, 3. 7. 2018.

Svečana podjela svjedodžbi za učenike osmih razreda započela je prigodnim programom koji su osmislili sami učenici. U svom uvodnom govoru voditeljice programa Ema Šelem i Valentina Jambrišak naglasile su kako je ovo za njih  poseban dan  jer danas završava jedno poglavlje u njihovom životu i započinje novo u kojemu postaju odrasli i odgovorni mladi ljudi s novim životnim izazovima. Školovanje su započeli prije osam godina. Iako zvuči davno to vrijeme je prošlo jako brzo a u sjećanju će ostati samo oni najljepši trenuci. Kroz ovo životno razdoblje podršku su im davali njima važni ljudi, roditelji, razrednici, nastavnici, pedagoginja i ravnateljica i zato su im zahvalni.

U  svom govoru ravnateljica Mirjana Faltis iskazala je svoje zadovoljstvo što su djelatnici ove škole bili dio njihovog odrastanja i poželjela svim učenicima da budu ustrajni u ostvarivanju svojih ciljeva, upišu željene škole i postanu dobri ljudi.

Svečanu podjelu svjedodžbi svojom nazočnošću uveličali su načelnik Općine Lipovljani Nikola Horvat i zamjenik gradonačelnika Grada Novske Siniša Kesić.

Prezentacijom fotografija svi su se prisjetili zajedničkog odrastanja ispunjenog učenjem, radionicama, izletima, smijehom i radošću. Prigodni program upotpunili su učenici polaznici glazbene škole te odsvirali nekoliko skladbi. Marko Vitković odsvirao je na gitari skladbu Johanna Sebastiana Bacha, Valentina Jambrišak na klaviru je odsvirala Manuet, a Antonio Šolaja na tmburici Mađarski ples.

U svojim literarnim radovima koje su napisale i pročitale učenice Dijana Matoš, Natalija Filipović i Petra Horvat osvrnule su se na vrijeme provedeno u školi.

Sve goste učenici su darivali prigodnim poklonima.

Tijekom osmogodišnjeg školovanja 10 od ukupno 40 učenika sve je razrede završilo odličnim uspjehom. Ravnateljica i načelnik Općine uručili su nagrade odličnim učenicima a to su Marko Babić, Luka Brebrić, Krešo Rukavina, Ema Šelem, Matija Puljić, Marko Vitković, Antonio Dudaš, Natalija Filipović, Valentina Jambrišak i Petra Horvat.

Od svih odlikaša posebno su se istaknuli učenici Marko Vitković i Valentina Jambrišak koji su ove godine proglašeni i najboljim učenicima škole.

Nakon prigodnog programa uslijedila je svečana podjela svjedodžbi.


 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju